miercuri, 21 noiembrie 2012

Madonna, veşnic tânără şi îmbietoare!

Madonna a renunţat la haine pentru a-şi promova noul parfum, "Truth or Dare Naked". Acesta este comercializat exclusiv în reţeaua magazinelor Macy's şi este disponibil pe piaţă, la nivel mondial.
Cântăreaţa în vârstă de 54 de ani apare într-o reclamă alb-negru, iar Photoshopul a reuşit şi de data aceasta să o facă să arate că la 30 de ani.
În ciuda faptului că aspectul fizic al Madonnei nu este neapărat atrăgător, ea continuă să inspire femei cu mult mai tinere şi se inspiră la rândul ei din stilul noii generaţii de artişti de la Hollywood pentru a adopta ţinute extravagante.
Nicole Winhoffer, antrenoarea de fitness a divei, a descris într-un interviu pentru Access Hollywood cum lucrează cu Madonna înainte de repetiţiile pentru concerte. Având în vedere că artistă poartă mereu tocuri pe scenă şi dansează continuu circa două ore per show, ea poartă ţinute cât mai comode în timpul exerciţiilor fizice şi îşi pregăteşte foarte bine corpul, antrenandu-şi musculatura şi punându-şi circulaţia în mişcare. .
Nicole Winhoffe este şi dansatoare profesionistă, susţinând deseori reprezentaţii pe Broadway. De asemenea, ea se ocupă de "€œAddicted to Sweat", programul Madonnei de la clubul de fitness al acesteria, Hard Candy Fitnes, şi chiar foloseşte anumite mişcări din program pentru a o menţine în formă pe divă când călătoreşte alături de ea prin lume.
De curând, Madonna şi-a scos la vânzare locuinţa de lux din New York, pentru preţul astronomic de 23.5 milioane de dolari.Preluare Apropo.ro

                                                                                       G.D.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu