sâmbătă, 24 noiembrie 2012

LARRY HAGMAN, alias "J.R. EWING" A MURIT!


   Actorul Larry Hagman a murit într-un spital din Dallas, iar alături de el au fost (cum era şi normal!) colegii săi de serial, Linda Gray şi Patrick Duffy, interpreţii rolurilor Sue Ellen şi Bobby din serialul care i-a făcut celebri, scrie The Sun.
"Familia şi prietenii lui Larry au fost alături de el pentru Ziua Recunoştinţei. Când a murit a înconjurat de oameni iubiţi. A avut o moarte liniştită, aşa cum şi-a dorit", se arată într-o declaraţie de presă a familiei actorului.
Viaţa lui Larry Hagman, decedat la vârsta de 81 de ani, a fost marcată de rolul din serialul Dallas, el însuşi spunând despre personajul său, JR Ewing, că lumea "adoră să-l urască". Tot el a declarat că serialul este "responsabil" pentru declanşarea Revoluţiei române şi moartea lui Ceauşescu. A fost un mare actor şi mare caracter. A vizitat de două ori România de care s-a îndrăgostit; prima dată în calitate de observator la alegerile prezidenţiale iar a doua oară, pur şi simplu îndrăgostit de oamenii primitori din România şi peisajul mirific al ţării noastre. A donat sume importante pentru cauze nobile şi a fost un familist convins. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

                                                                                          GDL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu