joi, 16 august 2012

MANIFEST ÎMPOTRIVA DEMITERII MANAGERULUI CĂLIN POP!


Sunt alături de managerul general al Spitalului Judeţean de urgenţă „Constantin Opriş”, dr. Călin Pop

        Indiferent dacă se va supăra cine doreşte să-i ia locul sau nu, sunt în procent de 100% alături de actualul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Constantin Opriş” Baia Mare domnul cardiolog dr. Călin Pop! Acesta de când este la cârma celui mare spital din Ardeal a dovedit profesionalism iar performanţele sale manageriale se văd cu ochiul liber. Recunosc că am scris odată critic la adresa instituţiei dar vina aparţinea indolenţei unei asistente şi birocraţiei care încă mai există în sistemul de sănătate românesc. Ceea ce m-a surprins plăcut însă la domnul dr. Pop, printre altele şi şeful catedrei de medicină de la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” Arad, a fost răspunsul prompt dat mie cât şi respectul pe care-l arată presei maramureşene în general.
              Revenind la managerul Călin Pop acesta s-a zbătut ca un leu, s-a folosit de toate cunoştinţele din străinătate pe care le are şi a reuşit şi să doteze spitalul cu aparatură modernă de sute de mii de euro numai dacă mă gândesc la Secţia de chirurgie pediatrică unde a adus un laparoscop de ultimă generaţie, apoi un osteodensiometru, un computer tomograf, un digitizor pentru Secţia Radiologie. Mă opresc aici cu exemplele dar ca simplu pacient în iarnă al Spitalului judeţean am mai observat ceva, curăţenie peste tot cu toate că se lucra la renovarea din temelii a spitalului, un comportament al personalului schimbat mult în bine. Şi atunci vin şi întreb şi eu ca simplu beneficiar al spitalului: DE CE TREBUIE SĂ SCHIMBĂM UN MANAGER CAPABIL DOAR DE DRAGUL POLITICULUI?! DE CE TREBUIE UN OM SĂ NU-ŞI VADĂ ROADELE MUNCII DOMNIEI SALE ÎNCUNUNATE?! DE CE TOT CE-I BUN ÎN ROMÂNIA, ÎN CAZUL DE FAŢĂ ÎN MARAMUREŞ TREBUIE SCHIMBAT SAU DISTRUS?!
       ÎNTREBĂRI PE CARE ŞI LE PUN MII DE BĂIMĂRENI CARE ÎN TOAMNĂ ÎN MOD SIGUR LA ALEGERILE PARLAMENTARE  VOR SANCŢIONA ACESTE DERAPAJE ALE DOMNILOR DIN USL!
P.S. Acest articol a fost scris la rugămintea unui pacient care face dializă la Spitalului Judeţean şi care s-a revoltat de-a binelea la aflarea veştii cu schimbarea dr. Călin Pop.

                                                                       Gelu DRAGOŞ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu