vineri, 17 august 2012

INFORMARE DE PRESĂ ADR N-V


Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADR Nord-Vest) organizează prima întâlnire de lucru a Comitetului Executiv pentru elaborarea Planului de Dezvoltare al Regiunii Nord-Vest pentru perioada 2014-2020, care va avea loc în data de 20 august 2012, la sediul nostru, Rădaia nr. 50, cu începere de la ora 10.
Comitetul Executiv pentru elaborarea Planului de Dezvoltare al Regiunii Nord-Vest are rolul de a coordona la nivel judeţean procesul de planificare regională pentru Transilvania de Nord pentru următoarea perioadă de programare 2014-2020.
La această întâlnire, în calitate de membri, sunt invitaţi să participe vicepreşedintii Consiliilor Judeţene cu atribuţii de planificare strategică, arhitectii sefi ai judeţelor şi directorii departamentelor de strategie sau investiţii din cadrul consiliilor, precum si reprezentanti ai prefecturilor din regiune.
Alte subiecte de pe ordinea de zi sunt: Stadiul proiectelor cu finanţare nerambursabilă implementate de către autorităţile publice locale în Transilvania de Nord până la ora actuală, precum şi pregătirea portofoliilor de proiecte pentru 2014-2020.
Pentru informaţii suplimentare, contactaţi Biroul de Comunicare la comunicare@nord-vest.ro sau la 0755777012.


Andreea Marcu
expert comunicare
Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu