marți, 19 iunie 2012

De Sânzâiene, mirişenii îşi aleg primarul


 În comuna Mireşu Mare se va organiza duminică, 24 iunie a.c., al doilea tur de scrutin al alegerilor pentru funcţia de primar. Acesta se organizează după centralizarea rezultatelor şi consemnarea situaţiei de balotaj, voturi egale ca număr între candidaţii la funcţia de primar, respectiv între actualul primar, Virgil Prună şi candidatul la această funcţie, Ioan Mătieş).
       Domnul secretar al Consiliului Judeţean Maramureş, Dumitru Dumuţa ne-a declarat că vor fi tipărite 4300 buletine de vot pentru buna desfăşurare a scrutinului electoral (asigurate suplimentar 10%, conform prevederilor legislaţiei în vigoare) . Acestea vor fi transportate sub pază militarizată şi predate, pe bază de proces-verbal, preşedintelui biroului de circumscripţie electorală comunală (nr. 26), doamnei judecător Virginia Pop.
     Alegătorii mirişeni cu drept de vot îşi vor exprima opţiunile electorale în cele şase secţii de votare de pe raza circumscripţiei, în aceleaşi locaţii ca în turul precedent. De data aceasta va fi mult mai simplu, vor pune ştampila în cabina de vot doar o singură dată...

                                                                                           G.D.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu