joi, 29 martie 2012

Workshop de explorare a feminităţii: Zeiţele din fiecare femeie (31 martie-1 aprilie, Bucureşti)


Daca ai avut vreodata senzatia ca esti mai mult decat ceea ce stii momentan despre tine, mai mult decat ceea ce manifesti sau mai mult decat cred ceilalti ca esti; daca ai sentimentul ca exista inca  zone neexplorate in propria ta fiinta si daca vrei sa arunci  o privire catre fata nevazuta a ceea ce esti, te invit sa descoperim impreuna Zeitele care iti guverneaza atat universul interior, cat si pe cel exterior.

Exista femei care simt nevoia de a apartine pana la contopire barbatului lor, dar si femei care stiu sa isi afirme puterea mai presus de orice obstacol. Exista femei care pot sa deschida cerurile, dar si femei inrobite de propria senzualitate.

Exista femei materne pana la sacrificiu, dar si femei care-si pretuiesc cu ardoare libertatea. Exista femei preotese, dar si femei amazoane. Exista femei in care freamata dorinta de a sti cine sunt, dar si femei inconstiente de propria feminitate.

Va invit sa cunostem impreuna zeitele din fiecare femeie, cele care ne guverneaza fiecareia felul propriu de a fi, pentru a le putea onora asa cum se cuvine si pentru ca, prin intermediul lor, sa devenim mai complete. Pentru ca o femeie nu poate fi intreaga decat atunci cand este pe deplin constienta de toate atat de atuurile, cat si de vulnerabilitatile sale.

Zeitele despre care vorbim sunt imagini feminine care locuiesc in inconstinetul umanitatii de mii de ani. Ele difera una de cealalta, fiecare avand atat trasaturi pozitive, cat si potential negative. Zeitele repretinta tipare ale feminitatii impregnate cu mai multa putere si diversitate comportamentala decat li s-a permis femeilor obisnuite sa manifeste de-a lungul timpului. Ele sunt frumoase si puternice. Ele sunt motivate de lucrurile pe care le pretuiesc si reprezinta modele arhetipale inerente care puncteaza cursul vietii unei femei.

Acest seminar este dedicat tuturor acelora care sunt deschise sa se bucure plenar de propria feminitate.

Pretul workshopului este de 250 lei.  (Mentiune importanta: oricine simte chemarea de a participa la acest workshop, insa nu dispune momentan de suportul financiar necesar participarii, este invitat sa participe totusi, iar daca la final considera ca a ramas cu ceva important in urma celor doua zile de curs, poate sa ofere atat cat simte si atunci cand poate, ca rasplata pentru mijlocirea respectivelor constientizari).

In pret sunt incluse apa, cafeaua si ceaiurile care vor fi servite in timpul pauzelor.

Pentru detalii si inscrieri, ne puteti contacta pe adresa de e-mail office@atreiacafea.ro sau telefonic: 0746107106.

Detalii pe:
http://atreiacafea.ro/cursuri-2012/zeitele-din-fiecare-femeie/


Va astept cu drag,
Monica Brandusescu Gaitanaru
Psiholog de formare analitica si
Trainer acreditat
0746107106
http://monicabrandusescu.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu