joi, 29 martie 2012

Veste bună. Meciul Bute - Froch va fi transmis în direct şi în România

Meciul în care boxerul român Lucian Bute îşi va apăra pentru a zecea oara titlul de campion mondial IBF la categoria supermijlocie, in fata britanicului Carl Froch, pe 26 mai, va fi transmis in direct în România de canalul de televiziune The Money Channel. Televiziunea de business a obtinut drepturile de difuzare pentru meciul anului din 26 mai de la Capital FM Arena din Nottingham, acesta fiind al doilea meci al lui Bute transmis de acest post, dupa meciul cu Glen Johnson, din noiembrie anul trecut, castigat de pugilistul român. 
"Am facut eforturi importante pentru a reusi sa obtinem din nou drepturile de difuzare pentru acest meci. Am avut competitori de marca, insa am reusit si de aceasta data sa le aducem romanilor campionul in direct la The Money Channel. Este unul dintre cele mai asteptate evenimente al anului 2012 in sportul românesc'', a declarat Sorin Freciu, managing partner The Money Channel, citat de site-ul money.ro. 

Rudel Obreja, presedintele Federaţiei Române de Box, i-a felicitat pe cei de la The Money Channel, pentru ca ''au avut cea mai buna oferta". The Money Channel va difuza si o serie de editii speciale premergatoare galei de la Nottingham, unde telespectatorii vor putea vedea in exclusivitate imagini de la antrenamente si vor auzi declaratii de la Lucian Bute si de la toti cei implicati in desfasurarea acestui meci. AGERPRES

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu