miercuri, 22 februarie 2012

Postul TV a Universităţii „Spiru Haret“, va avea de azi o nouă faţă!

Televiziunea TVRM Educaţional, deţinută de universitatea privată „Spiru Haret", îşi va schimba denumirea şi grila de programe de la 23 februarie. Emisia sub noua etichetă va debuta mâine, de la 16.30, într-o transmisiune, în direct, cu Sebastian Lăzăroiu, şeful postului. Lăzăroiu a fost consilier prezidenţial în mandatul lui Traian Băsescu şi a ocupat funcţia de ministru al Muncii.

Din decembrie a devenit şeful trustului de presă al fundaţiei „România de mâine", ce aparţine Universităţii „Spiru Haret". Grila de programe conţine emisiuni ca „Albă ca zăpada", „Internetul ştie tot", „Sondajul zilei", „Azi, despre ieri şi mâine", „Amintiri despre viitor", „Portrete şi consemnări" sau „Anul electoral 2012", ce indică o nouă direcţie a postului, care va fi orientat către analiză şi dezbatere.
Potrivit informaţiilor apărute în ghidurile TV, primii invitaţi ai televiziunii vor fi fostul premier Emil Boc, în „Amintiri despre viitor", emisiunea moderată de Lăzăroiu, şi Remus Cernea în „Internetul ştie tot". Postul va avea şi un jurnal de ştiri, difuzat de la ora 19.30. Noua televiziune a început să se promoveze intens de câteva zile pe canalele media, cu reclame al căror protagonist este Sebastian Lăzăroiu. Sloganul noii televiziuni este „Restart România".

„«Doi punct zero» este despre cum vor ieşi ţările din criza în care singure au intrat, despre cât de creativi pot fi oamenii pentru a scrie un alt soft instituţional", scria Lăzăroiu, acum douză zile, într-un editorial din „Evenimentul zilei", vorbind despre noul proiect. Adevarul.ro

Cristian LAURENTIU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu