luni, 27 februarie 2012

Consiliul de conducere a Organizației de Femei Baia Mare are o nouă conducere

Vineri, 24 februarie , a avut loc Conferința Organizației de Femei a Partidului Social Democrat Baia Mare. În cadrul acestei  conferințe a fost ales Consiliul  de conducere a Organizației de Femei Baia Mare care are  următoarea componență :
-    președinte : Gabriela Hofer
-    vicepreședinte: Maria Bizo, Rodica Boroș, Elena Cărăușan. Diana Costin, Ana Moldovan, Ileana Petre și Sorina Pintea
-    secretar: Dana Hazotă Au fost de asemenea adoptate programul de activitati , planul de măsuri şi
obiectivele privind iminenta campanie electorala din vara acestui an.
“Organizatia de Femei a PSD Baia Mare s-a aflat de fiecare data în mijlocul activitatilor electorale fiind un vector important in drumul PSD spre stabilirea sa ca cel mai important partid în municipiul Baia Mare” – presedinte PSD Maramures , Mircea Ursache.
“Obiectivul nostru , al tuturor , ramane in acest an castigarea alegerilor si impunerea USL ca forta politica dominanta in Baia Mare. Modul de  implicare a  fiecarei structuri interne a PSD in campania electorala va determina si procentul electoral obtinut, si numarul de femei care pot obtine functii in administratia publica locala” – Gabriela Hofer , presedinte OFSD PSD Baia Mare. Numărul mare de participante  și de invitați (reprezentanti a organizatiei judetene PSD Maramures) au demonstrat interesul mare de care se bucura viata interna de partid in PSD Maramures. A fost transmis mesajul de unitate a doamnelor privind  munca eficientă în echipă, colaborarea și armonizarea cu partenerele din USL precum și unitatea tuturor membrilor de partid în jurul strategiilor stabilite la nivel național de către reprezentanții  USL și de structurile locale în vederea câștigării alegerilor locale ce vor urma.
                                                                     scris de PSD Maramureş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu